ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ - ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΕΡΕΥΝΑ - ΕΝΟΡΑΣΗ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ - ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ - ΜΑΡΙΑ ΖΩΗ

Διεύθυνση - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ Διεύθυνση: ΣΕΡΦΙΩΤΟΥ 84 Τ.Κ. - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ Τ.Κ.: 18539
Περιοχή - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ Περιοχή: Πειραιάς Κατηγορία - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ Κατηγορία: ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
Τηλέφωνο - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ Τηλέφωνο: 2104284841 Fax - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ Fax: -
Κινητό - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ Κινητό: 6958615408 (COSMOTE), 6975025250, 6978469133 E-mail - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ E-mail: mariazoi75@hotmail.com
Υπεύθυνος - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ Υπεύθυνος: ΜΑΡΙΑ ΖΩΗ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ Ιστοσελίδα:
www.mariazoi.gr Ψυχολογος Πειραιας-Παροχή υπηρεσιών Πανελλαδικά & στο εξωτερικό. Έρευνα – Ενόραση  Αριθμολογία  Τηλεφωνικές Συνεδρίες  Γραπτή πρόβλεψη με δέσμευση  Ενεργειακα σεμιναρια  ΕΥ ΖΗΝ Η Μαρία Ζώη σπούδασε στην Ελλάδα Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δημοσιογραφία στο Sussex University της Μεγάλης Βρετανίας. Οι πνευματικές της αναζητήσεις καθώς και το κοινωνικό της ενδιαφέρον, την οδήγησαν στην έρευνα και μελ...
Επισκέπτες: 16632

ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ - ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΕΡΕΥΝΑ - ΕΝΟΡΑΣΗ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ - ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ - ΜΑΡΙΑ ΖΩΗ

ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ - ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΕΡΕΥΝΑ - ΕΝΟΡΑΣΗ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ - ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ - ΜΑΡΙΑ ΖΩΗ

www.mariazoi.gr

Ψυχολογος Πειραιας-Παροχή υπηρεσιών Πανελλαδικά & στο εξωτερικό.

Έρευνα – Ενόραση 

Αριθμολογία 

Τηλεφωνικές Συνεδρίες 

Γραπτή πρόβλεψη με δέσμευση 

Ενεργειακα σεμιναρια  ΕΥ ΖΗΝ

Η Μαρία Ζώη σπούδασε στην Ελλάδα Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δημοσιογραφία στο Sussex University της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι πνευματικές της αναζητήσεις καθώς και το κοινωνικό της ενδιαφέρον, την οδήγησαν στην έρευνα και μελέτη της Αριθμολογίας στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Η.Π.Α  στο Harvard University  &  ΝΥU όπου ολοκλήρωσε την έρευνά της σε θέματα πρόληψης υγείας.

Σε όλη την πορεία της καριέρας της εργάστηκε στο εξωτερικό σε μυστικές υπηρεσίες  και  βοήθησε πολλούς ανθρώπους με τούς γραπτούς και δεσμευτικούς αριθμολογικούς της χάρτες παρέχοντας  αναλύσεις συγκεκριμένων αιτημάτων (προσωπικά, επαγγεματικά & επιχειρηματικά,νομικά, ιατρικά κλπ).

Παράλληλα παραθέτει εξειδικευμένα ενεργειακά σεμινάρια ΕΥ ΖΗΝ παρέχοντας τεχνικές επαναπρογραμματισμού του ανθρώπινου εγκέφαλου και των δυο βασικών ανθρώπινων μαγνητών.

 Έχοντας μυηθεί στην τέχνη του ΕΥ ΖΗΝ από κορυφαίους διδασκάλους στον κόσμο, προσφέρει τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν τον κάθε άνθρωπο να έλξει τα καλύτερα και να βελτιώσει αισθητά τη ζωή του.

Η Μαρία Ζώη εμφανίζεται:

Καθημερινά 10.30 - 12.30 στην εκπομπή "Έτσι και Αλλιώς" στο κανάλι Αρτ 

Κάθε Πέμπτη στην ραδιοφωνική της εκπομπή "Στάση Ζωής" 18.00-20.00 στον Αρτ fm 90.6.

Δέχεται κατόπιν ραντεβού στο γραφείο της παρέχοντας αριθμολογικές αναλύσεις, ψυχολογική υποστήριξη και ατομικά ενεργειακά σεμινάρια.

Παράλληλα δίδει ομαδικά σεμινάρια Τέχνης-Τεχνικής ΕΥ ΖΗΝ σε χώρο και χρόνο που ανακοινώνεται μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας και των μέσων δικτύωσης.

Κάθε δευτέρα και τετάρτη η αριθμολογική ενότητα και οι αναλύσεις 11.30 - 13.00 στο κανάλι ART.

Κάθε βράδυ δευτέρα εώς παρασκευής (εκτός τετάρτης) 22.40 - 23.00 Τηλεσφηνάκι - η ζωή είναι ωραία! με τη Μαρία Ζώη (αμέσως μετά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων με τον Κο Μυλωνάκη.

Κάθε βράδυ σαββάτου 22.30 - 23.30 με ενδιαφέροντες καλεσμένους η εκπομπή Η Ζωή Είναι Ωραία!